Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić danas je sa direktorom Vodovoda Zoranom Nikolićem obišao školu u Krupcu, velelepni objekat sa potpuno renoviranim, fenomenalnim igralištem, koje se nalazi u prelepom ambijentu. Vasić je istakao da su predstavnici Gradske uprave obišli sve škole u gradu i sve seoske škole pred početak nove školske godine i dodao da je u Krupcu mnogo toga urađeno da uslovi za đake budu što je moguće bolji.

-Škola ima šezdesetak đaka, dvadesetak nastavnika i pomoćnog osoblja ovde radi, ali nažalost, nemaju đaka prvaka. U seoskim školama ove godine 27 đaka je krenulo u prvi razred, 29 đaka prvaka je više ove godine nego prošle godine na nivou Grada, što je dobra vest. Dobra vest konkretno za školu u Krupcu je što će ovde početi da radi jedna mala grupa dece u okviru predškolske nastave, PU “Čika Jova Zmaj”, pa se nadam da ćemo u sledećoj godini imati đake prvake-kazao je Vasić.

Vasić je istakao da je Grad snažno podržao Krupac, da se vrlo uspešno organizuje jagnjijada, igralište u školi je asfaltirano, urađena je rasveta, sređena infrastruktura, asfalitirani su mnogi sokaci, ulice, urađena kanalizacija.

Izvor: Pirotske vesti

Elektronsko podnošenje zahteva

Postanite eGrađanin

eUprava Republike Srbije

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine