Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Danas je više od 120 pirotskih školaraca prisustvovalo Olimpijskom treningu sa Vojvođanskom bankom. Cilj ove manifestacije koja se održava širom zemlje jeste promocija olimpijskih vrednosti i sporta generalno. Ovu manifestaciju organizuju Olimpijski komitet i Vojvođanska banka uz pomoć Grada Pirota. Pomoćnik gradonačelnika Pirota zadužen za vanprivredu Bojan Ranđelović kazao je novinarima da je ovo drugi značajan sportski događaj koji se u Pirotu organizuje za kratko vreme.


- Vojvođanska banka će donirati pirotskim školama novac za kupovinu sportskih rekvizita, a osim toga, cilj manifestacije je promocija olimpijskih vrednosti i sporta, kao i da se deca uključe u sportske aktivnosti-kazao je Ranđelović.
Nikola Stanković, iz Olimpijskog komiteta kazao je da je u centru Pirota napravljena četiri improvizovana sportska terena kako bi deca koja nisu sportski aktivna, upoznaju sa sportovima i počnu da se bave sportom.

Izvor: Pirotske vesti

 

Plan detaljne regulacije „Poslovna infrastruktura - deo logističkog centra“ - Pirot

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Unapređenje poslovne klime u Srbiji

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Oglasna tabla

 

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine