Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

U sredu 9. oktobra sa početkom u 12 časova, na Trgu pirotskih ratnika – Beli trg, održaće se „Olimpijski trening sa Vojvođanskom bankom“,  pod pokroviteljstvom Olimpijskog komiteta Srbije, uz učešće Grada i sportskih klubova. Tema događaja je promocija olimpizma i olimpijskih vrednosti među decom osnovnoškolskog uzrasta kroz nadmetanje u različitim sportovima. Sadržaj „Olimpijskog treninga“ osmišljen je tako da se deca kroz pet stanica koje simbolizuju pet olimpijskih krugova upoznaju i oprobaju u različitim sportovima, rekao je na današnjojkonferenciji za novinare Bojan Ranđelović, pomoćnik gradonačelnika za vanprivredu.

CRNI KRUG – atletika, CRVENI – odbojka, ZELENI – rukomet, ŽUTI – košarka i PLAVI – poligon iznenađenja.
Sa decom će, na svakom od poligona raditi treneri sa višegodišnjim iskustvom u realizaciji edukativnih radionica kako bi im približili prednosti i lepote bavljenja sportom i motivisali ih da započnu aktivno treniranje.

U okviru samog događaja učesnici će skupljati i bodove za svoje škole, pa će tako na kraju najuspešnija škola biti nagrađena, rekao je Ranđelović. Svi učesnici će moći da učestvuju u foto zabavi i naprave jedinstvene fotografije sa sportskim rekvizitima koje će im ostati kao lepa uspomena na događaj.
Događaj će otvoriti predstavnik Olimpijskog komiteta Srbije, a učesnike će pozdraviti i predstavnik Banke, Ivan Kostić, direktor regiona Istočna i Južna Srbija, kao i Bojan Ranđelović, pomoćnik gradonačelnika za vanprivredu.

Izvor: Plusonline

 

Plan detaljne regulacije „Poslovna infrastruktura - deo logističkog centra“ - Pirot

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Unapređenje poslovne klime u Srbiji

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Oglasna tabla

 

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine