Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Kružni put u Gradašnici, selu koje je praktično sastavni deo Pirota, danas je asfaltiran. Pre toga završeni su radovi na sređivanju kanalizacione i vodovodne mreže. Danas je završne radove predviđene prvom fazom obišao gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, sa svojim saradnicima. Tom prilikom i brojni građani ovog sela izrazili su zadovoljstvo što se pažnja posvećuje selu i najavljuju radovi za naredni period.


Gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, je očigledno veoma zadovoljan građevinskom sezonom. On je istakao da se o selima vodi računa i obećao je meštanima Gradašnice da će se iduće godine nastaviti sa poslovima na sređivanju ulica i sokaka u selu.
Direktor Javnog preduzeća za planiranje i uređivanje gradjevinskog zemljišta, Slaviša Svilarov, kaže da su pripremni poslovi kvalitetno urađeni, a ukupna vrednost je oko deset ipo miliona dinara.
Asfaltiranje kružnog puta je od velikog značaja za meštane Gradašnice istakao je Zoran Zlatković, predsednik Saveta mesne zajednice. Zahvalio je svojim meštanima na saradnji i lokalnoj samoupravi koja nastoji da postupno rešava probleme u selu.
Jedan od maštana, sa kojimj smo razgovarali, takodje kaže da je prezadovoljan angažovanjem lokalne samouprave na uređenju sela.

Izvor: Plusonline

 

Plan detaljne regulacije „Poslovna infrastruktura - deo logističkog centra“ - Pirot

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Unapređenje poslovne klime u Srbiji

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Oglasna tabla

 

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine