Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Danas je u Velikoj sali Gradske uprave gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić priredio prijem za predstavnike folklornih ansambala – učesnike Međunarodnog festivala folklora koji se održava u Pirotu a koji je od našeg grada praktično napravio folklornu prestonicu Srbije. Vasić je sa predstavnicima anasambala razmenio prigodne poklone, poželeo im da uživaju tokom boravka u Pirotu, dok predstavnici ansambala nisu krili veliko zadovoljstvo. Prijemu je prisustvovala i pomoćnica gradonačelnika Milica Golubović.


Direktor Doma kulture Miško Ćirić, organizator 15. po redu Međunarodnog festivala folklora, zahvalio se folklorcima, od kojih su neki prešli hiljade kilometara kako bi došli u Pirot.

-Verujem da će mnogim biti žao da napuste Pirot po završetku festivala. Festivala ne bi ni bilo da nemamo podršku gradonačelnika i Grada Pirota. Grad Pirot je prepoznao značaj ovog festivala-kazao je direktor Ćirić.Gradonačelnik Vasić pozdravio je folklorce i kazao da se nada da učesnici imaju dovoljno slobodnog vremena da razgledaju grad, da se upoznaju sa ljudima.

- Grad Pirot spada u gradove srednje veličine po broju stanovnika, ima oko 60.000 stanovnika, ali po površini spada među najveće gradove u Srbiji. Nalazimo se na tranzitnom Koridoru 10 koji spaja Evropu sa Istokom. U Pirotu uspešno radi jedna od najvećih fabrika Mišelina u svetu, koja zapošljava oko 3.500 ljudi-kazao je Vasić.

Izvor: Pirotske vesti

 

Plan detaljne regulacije „Poslovna infrastruktura - deo logističkog centra“ - Pirot

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Unapređenje poslovne klime u Srbiji

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Oglasna tabla

 

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine