Dobrodošli

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

 

Poštovani sugrađani,

dobrodošli na internet portal grada Pirota. Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa grada Pirota time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Opširnije

 

mr Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota

Direktorka Predškolske ustanove “Čika Jova Zmaj” Milka Colić kazala je da su u toku radovi u svim vrtićima, a danas počinju i obimni radovi u Prvomajskom cvetu, gde će praktično biti izgrađen još jedan vrtić, tačnije biće dograđeno oko 400 kvadrata prostora za boravak mališana.
- U vrtiću Lane asfaltirano je dvorište, vrednost radova je 700.000 dinara. Vrtić Bambi se dogradio, oko sto kvadrata dodatnih je napravljeno, vrednost radova je preko četiri miliona dinara. Tu smo proširili jednu radnu prostoriju za decu, prostoriju za trijažu i sredili ulaz.

Od danas kreću radovi u Prvomajskom cvetu, vrednost radova je preko 18 miliona dinara, učešće našeg grada je 5.1 milion dinara. U vrtiću Zmaj smo završili podove, vrednosti oko 900.000 dinara. Trenutno radimo stolariju u istom vrtiću, vrednost radova je oko 600.000 dinara. Okrečili smo preko 4.000 kvadrata, vrtiće Lane, Neven i Prvomajski cvet. Ostale su nam da se promene kapije u Prvomajskom cvetu, za šta će biti uloženo oko 700.000 dinara i završavamo ogradu u istom vrtiću kao i ogradu u Crvenkapi. Sve je to učešće našeg grada, osim u Prvomajskom cvetu gde je osim Grada pomoglo značajno i Ministarstvo Slavice Đukić Dejanović sa oko 16 miliona dinara-kazala je direktorka Colić.

Izvor: Pirotske vesti

 

Plan detaljne regulacije „Poslovna infrastruktura - deo logističkog centra“ - Pirot

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Unapređenje poslovne klime u Srbiji

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Oglasna tabla

 

Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja

Vlada Republike Srbije

Narodna Skupština Republike Srbije

Ministarstvo državne Uprave i Lokalne Samouprave

Agencija za privredne registre

eUprava Republike Srbije

Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine