U naselju Đeram JP „Vodovod i kanalizacija“ radi na zameni vodovodne mreže u Ulici Berilovački put. Ova ulica je najveća u ovom naselju i veoma frekventna. Biće zamenjena vodovodna mreža u dužini od oko 1000 metara. Radove je danas obišao gradonačelnik Vladan Vasić sa saradnicima.

Gradonačelnik Vladan Vasić kaže da je Berilovački put veoma važna ulica u naselju Đeram i da će biti urađena kao i Jastrebačka ulica na kojoj je zamenjena vodovodna mreža prošle godine. Posle zamene vodovodne mreže uslediće potpuno asfaltiranje.

Ovom prilikom gradonačelnik Vasić je istakao da će radovi trajati oko 20 dana zbog raznih instalacija i kućnih priključaka i zamolio ljude za strpljenje.

Vasić je dodao da očekuju i druge radove u drugim ulicama koje su predvideli planom za ovu godinu.

Zoran Nikolić, direktor JP „Vodovod i kanalizacija“, rekao je da je dužina ulice 1000 metara, ali da će sa priključcima za kuće biti zamenjeno oko 1200-1300 metara vodovne mreže. Vrednost radova je šest miliona dinara.

Ovih dana JP „Vodovod i kanalizacija radi na tri lokacije – u ulicama Ruzmarina i Berilovački put i radi se na kanalizaciji i vodovodnoj mreži u selu Izvor. Direktor Zoran Nikolić kaže da nemaju dovoljan broj radnika, zbog zabrane zapošljavanja, ali nastoje da ispoštuju predviđenu dinamiku.

Izvor: Plusonline

Joomla templates by Joomlashine