Poštovani sugrađani,

Obaveštavamo Vas da je budžetski proces pripreme budžeta za 2023. godinu i naredne dve budžetske godine u toku i da možete uzeti učešće u pripremi istog.

Iskoristite mogućnost da se i ove godine uključite u proces kreiranja budžeta, jer je to od velike važnosti za sve nas. Time ćete direktno uticati na kreiranje lokalne politike i izgradnju međusobnog poverenja između Uprave i Vas, kroz zadovoljenje Vaših potreba.

Jedino što treba da uradite je da date sugestiju šta je po Vama prioritet i potreba za izgradnjom, uređenjem ili unapređenjem neke usluge za narednu godinu. Ne mora da to budu veliki projekti od strateškog interesa, pažnju mogu zaslužiti i mali projekti i usluge koji će građanima Vaših mesnih zajednica, Vaše ulice, zgrade, naselja poboljšati uslove života, oplemeniti Vaš životni prostor, privući nove stanare ili poboljšati snabdevanje u svim vidovima Vaših potreba.

U razmatranje će se uzimati oni predlozi/projekti koji su u okviru planiranih sredstava budžeta za te namene, koji sadrže okvirni predračun, koji su izvodljivi i imaju najveći stepen spremnosti (postoji urađena projektna dokumentacija i rešeni su svi imovinsko-pravni odnosi).

Prikupljanje predloga će trajati od 29.08. – 09.09.2022. godine.

Naša je obaveza da Vas, po sređivanju predloga, obavestimo putem medija, koji od Vaših predloga je ušao u uži izbor za realizaciju.

Vaše predloge možete proslediti mejlom na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. na predviđenom obrascu koji se nalazi na sajtu Grada Pirota. Obrasci se mogu naći i popuniti i u Uslužnom centru Grada Pirota na pultu za informacije.

 

Odsek za budžet

Gradske uprave

Grada Pirota

Plan razvoja Grada Pirota 2021–2028.

 

Osnaživanje ženskog preduzetništva i uloge žena na selu u jugoistočnoj Srbiji

Pružimo ruku teže zapošljivim licima

Uspostavljanje sajamskog prostora

Sportske aktivnosti za mlade-budućnost za sve u prekograničnom regionu

Joomla templates by Joomlashine