Poštovani sugrađani,

Obaveštavamo Vas da je budžetski proces pripreme budžeta za 2022. godinu i naredne dve budžetske godine u toku i da možete uzeti učešće u pripremi istog.

Iskoristite mogućnost da se i ove godine uključite u proces kreiranja budžeta, jer je to od velike važnosti za sve nas. Time ćete direktno uticati na kreiranje lokalne politike i izgradnju međusobnog poverenja između Uprave i Vas, kroz zadovoljenje Vaših potreba.

Jedino što treba da uradite je da date sugestiju šta je po Vama prioritet i potreba za izgradnjom, uređenjem ili unapređenjem neke usluge za narednu godinu. Ne mora da to budu veliki projekti od strateškog interesa, pažnju mogu zaslužiti i mali projekti i usluge koji će građanima Vaših mesnih zajednica, Vaše ulice, zgrade, naselja poboljšati uslove života, oplemeniti Vaš životni prostor, privući nove stanare ili poboljšati snabdevanje u svim vidovima Vaših potreba.

Prikupljanje predloga će trajati od 24.08. – 03.09.2021. godine.

Naša je obaveza da Vas, po sređivanju predloga, obavestimo putem medija, koji od Vaših predloga je ušao u uži izbor za realizaciju.

Vaše predloge možete proslediti mejlom na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili lično na ulazu zgrade Grada Pirota na predviđenom obrascu.

 

Promo spot

 

Odsek za budžet 

Gradske uprave

Grada Pirota

Joomla templates by Joomlashine