Na  drugom Međunarodnom sajmu  o obnovljivim izvorima energije i energetskoj efikasnosti – „RENEXPO – Zapadni Balkan” predstavnici naše Opštine govorili su o svim aktivnostima u cilju stvaranja uslova za što bolju energetsku efikasnost.

Tim povodom našoj opštini uručeno je priznanje za realizaciju aktivnosti  na polju energetske efikasnosti čime je svrstana u red opština koje prednjače u ovoj oblasti, rekao je, jedan od učesnika Sajma , Boban Nikolić. On je istakao da su do sada na primer definisane najveće zgrade sa energetskim pasošima, ali i potencijali Opština koje mogu da privuku potencijalne investitore u oblasti energetske efikasnosti i obnovljivih vidova energije.
„Mi smo na zajedničkom štandu, odnosno u ekipi GIZ-a sa kojim imamo veoma dobru i plodonosnu saradnju. Juče smo imali prezentaciju naših projekata i bili smo u grupi opština kojima je šefica GIZ-a za Srbiju, Renata Šindlbek, uručila priznanja. Ovo priznanje je veoma značajno za našu opštinu jer nas svrstava u red opština koje prednjače u željama da ostvare uštedu energije i prednjače u razvoju obnovljivih izvora energije. S obzirom na posećenost našeg izlaganja i kompletan utisak zaista možemo biti zadovoljni“ - kaže NIkolić.

Joomla templates by Joomlashine