Сертификована општина са повољним пословним окружењем

У току је јавна расправа о Нацрту одлуке о буџету за 2023. годину града Пирота. Начелница Одељења за привреду и финансије Градске управе Пирот, Ивана Малиновић позвала је  грађане, привреднике, удружења и стручну јавност да учествују у јавној расправи  која траје до 09.новембра. Отворени састанак представника надлежних органа Града, односно јавних служби са заинтересованим грађанима одржаће се у згради Градске управе у Скупштинској сали  07.11.2022. године са почетком у 12:00 часова.

Начелница Одељења за привреду и финансије Градске управе Пирот, Ивана Малиновић каже да је одлуком Градског већа расписан је јавни позив како би се грађани, привреда, удружења, стручна јавност и медији  укључили у овај процес и доставили своје предлоге. Предлози, сугестије, иницијативе и коментари могу се доставити Градској управи града Пирота на два начина, директним попуњавањем упитника у Услужном центру и предајом на шалтеру писарнице и  путем електронске поште на адресу: бундзет@пирот.рс .  “На нашем сајту грађани могу промаћи и “Грађански водич кроз буџет” где се у најкраћим цртама могу упознати са планираним приходима и расходима за наредну годину тако да нам  и на основу тога могу послати своје сугестије и предлоге” – каже Малиновићева.

У оквиру јавне расправе, 7. новембра у 12 сати у великој  Скупштинској Сали одржаће се отворени састанак и јавно представљање буџета за наредну годину од стране представника ГУ. “На сва питања заинтересованих грађана одговараћемо на лицу места а имамо још увек довољно простора до усвајања Одлуке о буџету да се неки од предлога нађу у буџету за 2023. годину” – поручила је начелница Одељења за финансије Ивана Малиновић.  

Извор: Пиротске вести

 

Joomla templates by Joomlashine