Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Одсек за буџет Управе града Пирота саопштава да је у току припрема буџета за 2022. годину и наредне две буџетске године, тако да грађани Пирота могу учествовати у његовој припреми. Ово је прилика да се грађанство активно укључи у процес креирања буџета, с обзиром на важност коју има. На такав начин директно се може утицати на креирање локалне политике и изградњу међусобног поверења – Управе града и грађана.

У саопштењу које је Управа града упутила јавности, поред осталог, се каже:

“Једино што треба да урадите је да дате сугестију шта је према вашем мишљењу приоритет да се изгради, уреди, или унапреди нека од услуга за наредну годину. Не мора да то буду велики пројекти од стратешког значаја, пажњу могу заслужити и мали пројекти и услуге који ће грађанима ваших месних заједница, ваше улице, зграде, насеља побољшати услове живота, оплеменити животни простор, привући нове станаре, или побољшати снабдевање у свим видовима ваших потреба.

Прикупљање предлога ће трајати од 24. августа до 3. септембра 2021. године. Наша је обавеза да вас по сређивању предлога обавестимо, путем медија, који од ваших предлога је ушао у ужи избор за реализацију.

Ваше предлоге можете проследити имејлом – Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или лично на улазу у зграду града Пирота на предвиђеном обрасцу” – каже се у саопштењу.

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Унапређење пословне климе у Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Joomla templates by Joomlashine