Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Како је за портал Плусонлине рекао Бојан Ранђеловић, помоћник градоначелника Пирота, ове године ће Слава града Пирота Велика госпојина бити обележена традиционално, као и у годинама пре почетка пандемије корона вируса. 

Пре неколико дана одржани су састанци са Организационим Одбором и Полицијском управом око организације ове манифестације, те је одлучено да је епидемиолошка ситуација повољнија и да ће се Слава града Пиорта 28.августа организовати у пуном обиму. 

Традиционалне литије кроз главне градске улице, кренуће у 11 сати из Тијабарске цркве. Долазак литија испред градске управе предвиђен је око 11 и 45, где ће традиционално бити пресечен славски колач и приређен културно-уметнички програм. Очекује се и обраћање градоначелника Пирота Владана Васића као и његовог Преосвештенства епископа нишког господина Арсенија. 

Ипак, како додаје Ранђеловић, у случају погоршања епидемиолошке ситуације до 28.августа, и могућих проглашења нових мера од стране Владе Републике Србије, постоји могућност и за одржавањем манифестације у знатно другачијим условима и смањеном обиму.  

Извор: Плусонлине

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Унапређење пословне климе у Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Joomla templates by Joomlashine