Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Град Пирот има дугогодишњу успешну сарадњу са Канцеларијом за управљање јавним улагањима Владе Републике Србије, која се огледа у неколико успешно реализованих пројеката. 

Тренутно, најзначајнији пројекат чија је реализација у току је комплетна реконструкција Опште болнице Пирот, чија ће прва фаза радова бити завршена у септембру месецу. 

Говорећи о значају ове сарадње, Милица Голубовић, помоћница градоначелника Пирота, рекла је за Портал плусонлине да је на последњем састанку са руководством канцеларије расправљано о потенцијалним пројектима који могу да се реализују и са Градском топланом и ЈП Водовод и канализација. 

Пројекти за реконструкцију Пиротске Гимназије и изградњу фискултурне сале у школи Младост одавно су готови, са свим грађевинским дозволама и одобрењем Канцеларије, али је пандемија Корона вируса успорила почетак реализације. 

Помоћница градоначелника је подсетила да су до сада у оквиру ове сарадње реконструисане Основне школе 8.септембар, Свети Сава и школа Младост, а својевремено уређен је и канал Рогоз.   

Извор: Плусонлине

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Пружимо руку теже запошљивим лицима 

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Оснаживање женског предузетништва и улоге жена на селу у југоисточној Србији

Успостављање сајамског простора

Joomla templates by Joomlashine