Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Обавештавамо грађане Пирота да ће се од петка 29. јануара на издвојеном пункту за масовну вакцинацију на затвореном базену вакцинација вршити искључиво по унапред заказаним терминима, које ће сваки грађанин добити путем смс поруке е-управе Министарства за државну управу и локалну самоуправу.

Молимо грађане да обрате пажњу и запамте број пункта на коме ће бити вакцинисани (од 1 до 6), као и да се придржавају термина одређеног у смс поруци, да не долазе раније или касније, како се не би стварале гужве.

Радно време пункта за масовну вакцинацију на затвореном базену неће бити фиксно, већ ће на дневном нивоу зависити од броја заказаних термина.

Такође вас обавештавамо да се недељом неће радити вакцинација становништва, због дезинфекције свих просторија које се користе за вакцинацију.

Потсећамо грађане још једном да наставе са пријављивањем на већ познате начине – преко портала е-управе или телефоном, преко позивног центра на број 0800 222 334. Радно време позивног центра је од 8 до 20 сати сваког дана.

ТИМ ЗА ВАКЦИНАЦИЈУ ГРАДСКОГ ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

Извор: Пиротске вести

 

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Унапређење пословне климе у Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Joomla templates by Joomlashine