Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Градоначелник Пирота мр Владан Васић уручио је данас на пригодној свечаности традиционална признања Свети Сава најуспешнијим просветарима у Пироту. Додељени су златници, сребрњаци као и признања најуспешнијим тимовима пиротских школа.

Градоначелник Васић подсетио је да се овог јануара навршава 186 година од прве прославе Светог Саве и увођења школског звона у школе.

-У Пироту се ова признања додељују од 1989. године. Свим просветним радницима који су добили признања желим да честитам и да се захвалим на труду који улажу у образовање наше деце. Свој деци и радницима у просветним установама честитам празник са жељом да се што пре вратимо нормалним околностима и условима рада-казао је градоначелник Васић.

 

Признања са златником добили су:

-Бојана Ранчић, васпитачица ПУ “Чика Јова Змај”, Маја Соколовић, професор разредне наставе у ОШ “Душан Радовић”, Горан Игњатовић, наставник физике у истој школи, Нина Јовановић, професор физике у Гимназији и Драган Јовановић, професор виолине у пиротској Музичкој школи.

 

Признања са сребрњаком добили су:

 -Милена Цветковић, васпитач у Предшколској установи, Драгана Мадић, наставница разредне наставе, Гордана Пејић, наставник хемије, Бранкица Савић, професор хемије у Гимназији и Драган Јовановић, наставник физичког васпитања у Млекарској школи.

 

Дипломе су добили тимови:

 -Тим вртића “Лане”,

 -Пројектни тим ОШ “Вук Караџић”,

 -Пројектни тим Млекарске школе,

 -Активи наставника хемије у Гимназији и физике у ОШ “8. септембар”.

Извор: Пиротске вести

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Унапређење пословне климе у Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Joomla templates by Joomlashine