Сертификована општина са повољним пословним окружењем

На данашњој седници Социјално-економског савета града Пирота изабрано су нови чланови и председник Савета. Досадашњи председник, градоначелник Владан Васић каже да је због свих непредвиђених околности, ново руководство изабрано на данашњој седници. Овогодишње руководство чине углавном чланови Самосталног синдиката.

Градска управа омогућиће Социјално-економском савету све неопходне информације и податке, у циљу унапређења овог вида јавно-приватног партнерства. На располагању Савета биће информације из Плана капиталних инвестиција, Плана развоја, Буџета за 2021. годину, рекао је Васић.

Оправданост постојања Социјално-економског савета огледа се у успостављању  институционалног дијалога између послодаваца, синдиката и јавне управе, рекао је Васић.

Новопостављни председник Савета Јован Мијалковић, који је уједно и председник Већа Савеза самосталних синдиката Србије за Пиротски округ, захвалио се члановима на избору и истакао да ће се Савет у трипартитно дијалогу бавити питањима за унапређење положаја радника.

Извор: Плусонлине

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Унапређење пословне климе у Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Joomla templates by Joomlashine