Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Град Пирот донирао је свим вртићима у Пироту играчке вредне пола милиона динара. Играчке је добило свих 58 васпитних група колико постоји у оквиру Предшколске установе Чика Јова Змај, казао је данас градоначелник Пирота мр Владан Васић који је са помоћницом градоначелника Милицом Голубовић и директорком Предшколске установе Чика Јова Змај Милком Цолић обишао малишане и ручао са једном од група.


- Дошли смо да видимо у каквим условима ради вртић, искористили прилику да ручамо са децом, да видимо каква је храна, да видимо да ли су просторије топле, а искоритили смо прилику и да дамо поклоне пред Нову годину. Набављене су дечје играчке за све васпитне групе, а има их 58 у граду и селима. Преко 1.450 деце је у вртићима а вредност набављених играчака је око 500.000 динара и свака васпитна група ће добити играчке. Ја се надам да ћемо већ за следећу уписну годину сву децу која желе да иду у вртиће примити јер се проширују капацитети па верујем да ће листе чекања постати прошлост-казао је градоначелник Васић.


Директорка Предшколске установе Чика Јова Змај Милка Цолић казала је новинарима да Предшколска установа има велику подршку од стране локалне самоуправе.
- Ја само могу да се захвалим Граду и градоначелнику јер су они наша највећа подршка, брину о нама и заједно радимо на циљу да обезбедимо што боље услове за боравак деце у вртићима-казала је директорка Цолић.

Извор: Пиротске вести

 

 

Унапређење пословне климе у Србији

Израда плана развоја Града Пирота за период 2021. - 2028. године

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Joomla templates by Joomlashine