Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Повољне временске прилике омогућавају завршетак преосталих радова богате грађевинске сезоне у Пироту. Данас је асфалтирана Молијерова улица у дужини од преко триста метара чија вредност износи око дванаест милиона динара. Радове је са својим сарадницима обишао градоначелник Пирота, Владан Васић.


Градоначелник Пирота, Владан Васић, је захвалио становницима Молијерове улице на стрпљењу с обзиром да је у овом делу града било доста проблема. Данас је Улица асфалтирана , а пре тога је урађена кишна канализација и расвета.
Славиша Свиларов, директор Јавног предузећа за планирање и уређивање грађевинског земљишта каже да су радови у Молијеровој почели пре двадесетак дана. После ове Улице очекује се асфалтирање Западног кеја и Бериловачког пута, а уколико време дозволи и Дунавске улице у Ромском насељу.
Један од најстаријих становника Молијерове улице, Синиша Ранчић, који је кућу саградио још 1980. године, има само речи хвале за локалну самоуправу која ће велику пажњу посветити и овом делу града у наредном периоду.

Извор: Плусонлине

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Унапређење пословне климе у Србији

Joomla templates by Joomlashine