Сертификована општина са повољним пословним окружењем

У понедељак, 2. децембра Пирот ће посетити Њ.Е. амбасадор Француске у Србији Жан Луј Фалкони, који ће се том приликом састати са генералним менаџером Компаније Тигар Тyрес и отворити, заједно са градоначелником Владаном Васићем, мултимедијалну изложбу  ”Франце еМотион”, коју је креирао кластер ”Атоут Франце” у партнерству са Француским институтом.

Бојан Ранђеловић, помоћник градоначелника за ванпривреду на конференцији за медије рекао је да је ово прва посета новог амбасадора Пироту.
Изложба, коју  је реализовао Кластер за туризам и културу  « Атоут Франце »  у партнерству са Француским институтом води гледаоце на јединствену шетњу кроз француску културну баштину, на раскршћу фотографије, проширене стварности и дигиталне анимације.


Изложба ”Франце еМотион” је наставак сарадње са Француским институтом, који је прошле године у нашем граду огранизовао Изложбу “Наша историја, наша сећања”. Ова нова изложба је организована и поводом 140 година постојања и рада пиротске Гимназије, рекла је Радмила Влатковић, директорка Галерије “Чедомир Крстић”.
У галеријском простору биће изложено двадесетак фотографија, а изложба ће за посетиоце бити отворена до 20. децембра.

Извор: Плусонлине

 

Унапређење пословне климе у Србији

Израда плана развоја Града Пирота за период 2021. - 2028. године

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Joomla templates by Joomlashine