Сертификована општина са повољним пословним окружењем

И ове године, у оквиру традиционалног Септембарског сусрета на Белом двору у Београду, Национална алијанса за локални економски развој (НАЛЕД) јуче, 12. септембра, окупилла је више од 600 својих чланова и партнера. Гости Сусрета – привредни и локални лидери, представници државних институција, међународне заједнице и дипломатског кора, имали су прилику да погледају изложбу репродукција уметничких дела наших највећих сликара.

Саставни део Септембарског сусрета је и представљање и дегустација одабраних локалних специјалитета, хране и вина са географским пореклом, која је организована у сарадњи са 35 локалних самоуправа. Град Пирот представио је своје препознатљиве производе – пеглану кобасицу, качкаваљ и сир.


Градоначелник Пирота мр Владан Васић, један од потпредседника Управног одбора НАЛЕД-а, истакао је да је велика част што је био у прилици да као један од домаћина овог скупа представи Град Пирот. Септембарски сусрет пружа јединствену прилику за ширење мреже пословних контаката и многобројне сусрете, од којих издвајамо сусрет градоначелника Васића са председницом Владе Републике Србије, Аном Брнабић и многим члановима дипломатског кора.


Скуп су отворили Владимир Новаковић – председник Управног одбора НАЛЕД-а, Ана Брнабић – председница Владе Србије и Њ.Е. Кyле Сцотт, одлазећи амбасадор САД-а у Србији. У току програма, додељена је плакета Дејану Ђокићу из компаније Ассецо СЕЕ који је проглашен за Најчлана НАЛЕД-а за 2019 годину.

Текст и фото Градска управа Пирот
Извор: Плусонлине

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Унапређење пословне климе у Србији

Joomla templates by Joomlashine