Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Основна школа „Свети Сава“ данас је, после комплетне реконструкције, свечано отворена. Ђаци и запослени у школи нису крили задовољство што су поново у својој школи која је сада потпуно другачија, комплетно обновљена и модерно уређена. Свечаном отварању присуствовали су представници Града Пирота, градоначелник, начелница Пиротског управног округа, директори свих школа у граду, представници извођача радова и бројне званице.
На самом почетку врпцу су пресекли градоначелник Владан Васић и директор школе Марјан Ранчић.


Потом су гости имали прилику да обиђу школу.
У изјави за медије градоначелник Владан Васић рекао је да је Пирот добио једну модерну школу на радост целог града и захвалио свима који су учествовали у реализацији пројекта. Вредност радова је 140 милиона динара, школа је комплетно реновирана, све учионице су нове, истакао је Васић и изразио наду да ће школа живети са још већим бројем ђака. Овом приликом градоначелник је истакао да ова школа треба да буде пример граду како треба да изгледа модерна школа и најавио шта ће се у осталим школама у граду радити у наредном периоду.

Директор Марјан Ранчић рекао је да је пресрећан због садашњег изгледа школе, али и због деце која су показала много емоција када су дошла. Према његовим речима ово много значи за град јер је то модел по којем треба да раде све школе. Ранчић је посебно истакао да ће због енергетске ефикасности, на којој су посебно радили, смањити трошкове. 
Ученици и наставници су за госте приредили и свечани пријем у Медијатеци.
Том приликом присутнима се обратио директор школе.
Марјан Ранчић је захвалио Граду Пироту, Канцеларији за јавна улагања Владе Србије, извођачима радова, координаторки пројекта Милици Голубовић и школама које су их примиле у протеклих осам месеци колико су радови трајали.
Присутнима се обратио и градоначелник Владан Васић.

Извор: Плусонлине

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Унапређење пословне климе у Србији

Joomla templates by Joomlashine