Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Недавно су почели радови у насељу Радин до, конкретно санација Улице Рузмарина. Према оцени стручних служби реч је о веома захтевном послу, поготово што је било неопходно санирати клизиште изнад Предузећа „Столар“. Пре тога замењена је, комплетно, дотрајала водоводна мрежа и данас је почело асфалтирање Улице које изводи Предузеће АД „Друмови“, а финансира град Пирот. Градоначелник Пирота, Владан Васић, са својим сарадницима, обишао је градилиште. И овом приликом је истакао да је реч о веома захтевном послу и да су његови утисци веома повољни јер је Улица проширена, осигурана потпорним зидом, а преостају мањи финални послови.


Градоначелник Пирота каже да локална самоуправа има добру сарадњу са Владом Републике Србије и другим институцијама па су и путеви према планинским селима урађени заједничким улагањима тако да и убудуће очекује помоћ државе.
У граду се тренутно реновира Улица 7. Јули. Почело је реновирање и Улице Бранка Радичевића, а градоначелник Пирота, Владан Васић, каже да предстоје још захтевнији послови, израда пројекта је у току, који ће сигурно подићи квалитет живота грађана на виши ниво.
Председник МЗ „Радин до“ Горан Ранчић је захвалио локалној самоуправи на разумевању и настојању да велику пажњу посвети приградским насељима. Уређењем Улице Рузмарина грађани добијају бољу и сигурнију саобраћајницу.

Извор: Плусонлине

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Унапређење пословне климе у Србији

Joomla templates by Joomlashine