Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Градјевинска сезона се захуктава. Одвојена су значајна средства из Буџета за ову годину, али и додатна после првог ребаланса. О томе смо недавно, поред осталог, разговарали  са Владаном Васићем, градоначелником, у емисји Пресинг. О првим радовима где је Надзорни орган или ради пројекте, Јавно предузеће за планирање и  изградњу разговарали смо са Славишом Свиларовом, директором.


Једна од области, када  су у питању радови је и санација водотокова у пиротском атару. Сретен Савов, чан Градског већа, и члан Штаба за ванредне ситуације  брине и о тим пословима.  Средства у износу од 5 милиона издвојена су искључиво за ове намене 

Тамо где обично разговарамо, на мосту код Ауто мото савеза, започели смо причу најпре о Бистрици.
Јесте да терен свуда није био баш проходан, тек, желели смо да вам покажемо како изгледа Бистрица од места где почиње, од улива потока Рогоз и Расничке реке, који, уствари чине Бистрицу. Како смо пратили њен ток од настајања, до улива у Нишаву, то смо материјале поделили у три дела.
Са Сретеном Савовом  разговарали смо и о радовима на осталим водотоковима.


Очекује се да по расписивању тендера и избору изводјача за највише месец дана, радови  на санацији водоткова у пиротском атару буду настављени.

Извор: Плусонлине

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Унапређење пословне климе у Србији

Joomla templates by Joomlashine