Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Ових дана Пирот је славио спортисте. Свечани дочек уприличен је Урошу Мијалковићу, освајачу сребрне медаље у екипној конкуренцији на првенству Европе, Саши Николићу, кик боксеру освајачу златне медаље на медјународном такмичењу, Раднички  је на првом месту, рукометашице играју добро, успеси на школским такмичењима итд. итд.

Пирот већ дуже времена слави и друге бројне успешне подухвате. Тигар тајерс је светска фирма за респект, са новим великим плановима Мишлена, Тигар АД је у светском врху по квалитету обуће, Мирољо тражи раднике… Многи који дуго нису долазили у наш град, говоре само похвално, да израстамо у модеран град лепо уредјен, са квалитетном инфраструктуром. Светски боксерски шампион, Тадија Качар, који је пре неколико година последњи пут био у Пироту, у јучерашњем разговору изразио је право задовољство градом, парковима, бројним спортским објектима…

У недавном разговору са Владаном Васићем, градоначелником, последња тема била је управо то. Колико смо ми сами свесни да смо заиста искорачили у скоро свим областима, да ли то више вреднују они који додју у наш град, од нас самих.
Пирот је ових дана домаћин првенства Србије у боксу за младје клатегорије. Хала је препуна гостију са стране, преко 250 такмичара, затим тренера, водја екипа, људи из Савеза, дошло је у наш град. Многи са којима смо разговоарали одушевљени су Пиротом. А како ми све то видимо, доживљавамо, утичемо да буде још боље!!??

Извор: Плусонлине

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Унапређење пословне климе у Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Joomla templates by Joomlashine