Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Данас је у Свечаној сали СО Пирот председник општине Пирот мр Владан Васић уручио пригодна признања најуспешнијим просветарима у прошлој години.
Признања са златником уручена су Јасмини Пешић, васпитачици, Данијели Ристић, професору разредне наставе, Миљани Ђорђевић, професорки француског језика, Словенки Митић, префосору електротехнике и Зорану Јоцићу, наставнику физичког васпитања.
Признања са сребрњаком добили су Ивана Јеленковић, васпитач, Данијела Костић, професор разредне наставе, Марија Мадић-Илић, наставник српског језика, Славица Цветковић, професор енглеског и Павлина Митић, професор разредне наставе.


Додељене су и дипломе активима у пиротским школама.
Председник Васић честитао је свим награђенима и захвалио им се на њиховом ангажовању у раду са младим нараштајима.
- Свети Сава је сигурно најбројнија слава јер је обележава огроман број ђака, наставника, професора широм Србије. Просветни радници раде у тешким условима и због тога општина покушава да што је могуће више ради на побољшању услова рада у пиротским школама. Мислим да су услови у предшколским установама и школама у Пироту на завидном нивоу јер смо пуно улагали у објекте-казао је Васић пре уручења награда.

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Пружимо руку теже запошљивим лицима 

Оснаживање женског предузетништва и улоге жена на селу у југоисточној Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Успостављање сајамског простора

Joomla templates by Joomlashine