Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Споразум о сарадњи између УО Привредне коморе Пирот и Трговинско – индустријске коморе Бургас потписан је 04. октобра 2018. године у просторијама Коморе у Пироту, са циљем јачања конкурентности привреде, размене искустава и промоције развоја трговине и економских односа између Бургаса и Пиротског округа. Потписници Споразума су председник Коморе Бургас Цанко Иванов, и председник Привредног савета Града Пирота Зоран Николић, испред Коморе Пирот.


Поред руководства Коморе, делегацију Бургаса чинили су представници привредних субјеката у области безбедности, грађевинарства, пољопривреде и ауто индустрије, који су се састали са представницима компанија сродних делатности са територије Пиротског округа и размотрили могућности сарадње.

Председник Коморе Бургас, Цанко Иванов изразио је задовољство због спремности Коморе Пирота да формализује сарадњу између две Коморе, показао интересовање за специфичности пословања уговорних комора у Србији и предложио презентацију УО Привредне коморе Пирот у Бургасу.

Извор: Пиротске вести

План развоја Града Пирота 2021–2028.

 

Пружимо руку теже запошљивим лицима 

Оснаживање женског предузетништва и улоге жена на селу у југоисточној Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Успостављање сајамског простора

Joomla templates by Joomlashine