Сертификована општина са повољним пословним окружењем

У насељу Радин До, у Улици Јоргована ових дана ради се на асфалтирању ове улице. Данас су радове обишли градоначелник Владан Васић и директор Дирекције за изградњу Бранислав Костић.


Градоначелник Владан Васић овом приликом истакао је да се улази у шпиц грађевинске сезоне, али да очекује да сви предвиђени послови буду завршени до краја.

Ове године асфалтира се око 500 метара Улице Јоргована, а следеће године ће бити уређен и преостали део. Градоначелник је посебно нагласио да све оно што обећају настоје да учине и држе обећања, што је принцип њиховог дугогодишњег функционисања. Према плану је поред уређења улица у граду и уређење путних праваца према селима.
Милош Јончић, одборник у Скупштини Града Пирота захвалио се Градској управи због асфалтирања дела Улице Јоргована и додао да је ово насеље велико и има много проблема, али верује да ће у сарадњи са Градом бити благовремено решени.
Горан Ранчић, председник Савета Месне заједнице Радин До каже да је ово наставак добре сарадње са Градском управом и истакао све оно што је до сада урађено. Према његовим речима у плану је још неколико пројеката које планирају уз помоћ локалне самоуправе да ураде у наредном периоду.
Радове изводи фирма Друмови АД, а вредност радова је око седам милиона динара.

Извор: Плусонлине

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Пружимо руку теже запошљивим лицима 

Оснаживање женског предузетништва и улоге жена на селу у југоисточној Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Успостављање сајамског простора

Joomla templates by Joomlashine