Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Једно од највећих и сигурно најразвијенијих села у пиротском крају, данас се може похвалити и свеже асфалтираном главном улицом кроз село. После завршетка радова на замени водоводне мреже, који су трајали током лета, и опсежних припрема и постављања ивичњака, данас је постављен завршни слој асфалта, нажалост не од улаза до излаза из села, већ на деоници од око 800 метара, како је и предвиђено овом фазом пројекта.  

Владан Васић, градоначелник  подсетио је шта је све у последњих пар година урађено  у Крупцу. Према његовим речима скоро милион евра је уложено само у ово село.

Уведена је канализациона мрежа, направљено је постројење за пречишћавање отпадних вода, уређено више сокака, замењена водоводна мрежа, а ево данас се асфалтира и главни пут са тротоарима дужине од 800 метара у шта је уложено близу 19 милиона динара. Ово представља само прву фазу пројекта који у целости вреди 46 милиона динара.  На тај начин ће заокружити комплетно радове у Крупцу и добити инфраструктурно одлично уређено село, истакао је Владан Васић.

Целокупни пројекаат биће реализован у некој од наредних година, истакао је Славиша Свиларов, директор ЈП за планирање и уређење грађевинског земљишта

Због радова, које и на овом градилишту изводи Предузеће Друмови ад, саобраћај је  у прекиду до 16 часова.

Извор: Плусонлине

Joomla templates by Joomlashine