Сертификована општина са повољним пословним окружењем

У низу састанака током данашњег дана и обиласка радова на источном краку Коридора 10 код Банцарева, у оквиру свог петодневног боравка у Белој Паланци, министарка градјевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Зорана Михајловић, састала се и са представницима Пиротског округа.

Састанку су присуствовали градоначалник Пирота Владан Васић, председница општине Бабушница, Сладјана Николић, председник општине Бела Паланка, Горан Миљковић, заменик председника општине Димитровград, Зоран Геров, а у име Пиротског управног округа, Гордана Ђурић. Том приликом разговарало се о актуелним питањима путне и комуналне инфраструктуре. После састанка, на конференцији за новинаре, најпре су говорили представници Пиротског округа.

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Зорана Михајловиић, је поред осталог рекла да је за рехабилитацију свих путних праваца који су оштећени приликом радова на Коридору 10 издвојено педесет милиона евра. Поред тога ресорно министарство је спремно да се позабави и решавањем питања комуналне инфраструктуре у овом делу Србије.

Извор: ПлусОнлине

Joomla templates by Joomlashine