Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Обавештење за кориснике новчане помоћи за треће дете и самохране родитеље

С обзиром да је почела нова школска 2018/2019 година, Градска управа Пирот обавештава кориснике права на новчану помоћ за треће дете у породици и права на новчану помоћ самохраним родитељима по Одлуци Скупштине Града Пирота, да доставе школске потврде о редовном школовању за треће дете у породици и за децу самохраних родитеља која су школског узраста, јер је то један од услова за остваривање поменутих права.



Школске потврде треба доставити у Градски услужни центар на шалтере 12 и 13.

Уз школске потврде треба приложити на увид личну карту корисника и решења о поменутим правима због евидентирања података.

Обавештење за кориснике дечијег додатка

Законом о финансијској подршци породици са децом прописано је да дечији додатак припада детету најдуже до навршених 20 година живота, уколико се у својству редовног ученика налази на школовању (што подразумева образовање у основној и средњој школи).

Како је почела нова школска 2018/2019 година обавештавају се корисници права на дечији додатак да у току септембра месеца доставе школске потврде о редовном школовању за децу школског узраста у Градски услужни центар на шалтере 12 и 13.

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Пружимо руку теже запошљивим лицима 

Оснаживање женског предузетништва и улоге жена на селу у југоисточној Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Успостављање сајамског простора

Joomla templates by Joomlashine