kontakt
   
 
 
 
 
 
  POŠTOVANI SUGRAĐANI

 

Vladan VasićDobrodošli na novi web portal opštine Pirot.
Pozivamo vas da uzmete aktivno učešće u radu lokalnih organa opštine Pirot time što ćete izneti svoje sugestije i predloge. Svaki vaš savet ili primedba biće razmotreni. Ukoliko imate pitanje namenjeno meni, onda je ovo pravo mesto da ga uputite. Trudiću se da redovno odgovaram na vaša pitanja i sve poruke koje stignu sa ovog portala. Nadam se da ćemo na taj način ublažiti vremenske i druge ograničavajuće faktore, zbog kojih nisam u mogućnosti da vas u svakom trenutku primim, saslušam i pomognem.

Svaka vaša ideja, savet ali i primedba je dobrodošla i biće dragocena kako meni tako i mojim kolegama u lokalnoj samoupravi Pirot. Naš zajedniški cilj jeste Pirot u kome ćemo se svi mi osećati i živeti bolje. Pozivam vas da mi pomognete da ka tom zajendičkom cilju krenemo još brže i efikasnije.
Predsednik opštine Pirot Vladan Vasić

  KVALITATIVNO NOVI NIVO USLUGA

 
Značajna novina u unapređenju rada Opštine, izvršena je sredinom 2006. godine, kada je deo poslova organizovan u ovkiru Opštinskog uslužnog centra, koji sa ostalim službama olakšava komunikaciju sa strankama i ubrzava ostvarivanje prava građana.
........................................................... detaljnije

 
Oformljen je novi centar za informatiku i realizovana savremena i funkcionlna mreža sa novim softverom i najnovijim hardverom. Doneta je strategija razvoja Geografskog informacionog sistema, koji će kvalitet usluga i pruženih informacija podići na viši nivo.
........................................................... detaljnije

 
Novi web sajt opštine Pirot, koji vam ovom prilikom prezentujemo omogućiće vam da u bilo kom trenutku stupite u indirektnu vezu, kako sa lokalnom samoupravom Pirot tako i sa upravom javnih preduzeća.


Pored interaktivnosti nudimo vam i mogućnost naručivanja dokumenata upravo putem interneta. Sve što treba da uradite jeste da popunite odgovarajući obrazac ponuđen u prilogu.


  IZDAVANjE DOKUMENATA   
Elektronska uprava OPŠTINE PIROT © 2007