Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

У Пироту од данас бораве студенти из дијаспоре и Републике Српске који ће до 5. септембра проћи летњу праксу у општинској управи у оквиру пројекта „Упознај државу Србију“ који спроводи Национална алијанса за локални економски развој (НАЛЕД) уз подршку Представништва Републике Српске и Теленор фондације.

Они су део групе од 21 студента, смештених у градовима и општинама Србије, који ће имати прилику да се упознају са организацијом и начином рада локалних самоуправа и компанија, привредним, туристичким и културним потенцијалима земље и да кроз размену знања и искуства дају свој допринос локалном економском развоју, регионалној сарадњи и јачању веза са дијаспором.

Праксу у општинској управи Пирота обавиће Иван Лакићевић, студент Економског факултета у Бечу, Саша Аулић и Александар Попадић, студенти Факултета политичких наука у Бањалуци.

Током три недеље у нашој земљи они ће се упознати са организацијом и начином рада локалне самоуправе, а у последњој седмици проћи ће праксу и у Слободној зони Пирот.

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine