Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

У циљу ажурирања јединствене базе података о слободном и неискоришћеном пословном простору у приватном власништву на територији града, Градска управа Пирот упућује позив заинтересованим правним и физичким лицима који располажу слободним пословним простором погодним за обављање производних или услужних делатности, да доставе податке о расположивим капацитетима и на тај начин буду евидентирани.

Потенцијални инвеститори који су опредељени за браунфилд инвестиције најпре интересује опремљеност и стање објекта као и имовинско-правни односи, па на основу тога, заинтересовани власници пословног простора морају попунити упитник, у коме стоје неопходни општи подаци о земљишту и објектима, власнички статус, облик преноса права на коришћење, подаци о постојећој инфрструктури и друге информације које интересују све озбиљне инвеститоре.

Упитник можете преузети овде или у просторијама канцеларије за локални економски развој у Градској управи, у улици Српских владара 82 ( канцеларија 79, у приземљу).

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine