Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Намера  актуелне власти у Пироту  је да одржи  темпо развоја града  и постави још изазовније циљеве како би се подигао квалитет живота у граду на још већи ново. Представљајући стратешки важне пројекте, градоначелник Пирота, Владан Васић, подсетио је на значај  компаније Тигар АД која је према његовој оцени стратешки битна за развој града али и читавог региона.

Од стратешких пројеката  градоначелник је поред оснивања  факултета и повратка војске у Пирот, издвојио  налажење стратешког партенар за Тигар АД  “Пирот као традиционални индустријски град је много изгубио од својих садржаја током приватизације, на сву срећу неке компаније су остале, функционишу, на сву срећу имамао и мултинационалну компанију Мишелин али Тигар АД је стратешки битан за развој нашег града. Проналажење страртешког партенра  је важан пројекат који ће унапредити не само привредни амбијент града, већ ће кроз директно  и индиректно запошљавање унапредити и читав регион. Направљен је помак, надам се да ће  у сарадњи са Министарством привреде, стратешки партнер бити пронађен“ – рекао је градоначелник Пирота, Владан Васић.

Извор: Пиротске вести

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine