Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Градоначелник Пирота Владан Васић казао је да Град Пирот не одустаје од великог и значајног пројекта – повратка војске у Пирот и да ће то захваљујући одличној сарадњи са новим-старим министром одбране Братиславом Гашићем, бити један од приоритета у наредном периоду.

-То је моја стара идеја, о томе сам још пре десет година разговарали, када је садашњи председник Србије Александар Вучић био премијер и јасно смо исказали жељу да се војска врати у Пирот. Пирот има модерну касарну. Није то само питање безбедности и могућности реаговања у случају ванредне ситуације, то је заправо равно отварању једне велике фабрике у Пироту. То је генератор потрошње и Пироту је потребна војска. Ја сам сигуран да ће се војска вратити у Пирот. Када сам честитао новом министру одбране, честитајућу му на избору, прво што сам му рекао је да смо почели заједно да радимо на том пројекту, и тај пројекат ћемо и завршити заједно и вратити војску у Пирот-казао је Васић.

Извор: Пиротске вести

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine