Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Данас се у Малом Јовановцу одржава манифестација Михољски сусрети села на којој су вредни мештани села на Кружном путу, али и других околних села, изложили изузетне производе из својих пољопривредних газдинстава, уз незаобилазне прасиће на ражњу и бројне друге ђаконије.

-За нас су села веома важна и драго ми је да постоје овакве манифестације коју организујемо уз помоћ Министарства за бригу о селу. Мислим да села Кружном пута имају много чиме да се похвале, и инфраструктуром и квалитетом живота. Имају беспрекорну воду, више села има канализацију, у некима ће да се ради, реновирали смо школе, цркве, издвајамо значајне субвенције за пољопривреду. Порука која се сама по себи намеће из свега овога је да на селу може квалитетно да се живи-поручио је Васић.

Помоћник градоначелника, ресорно задужен за област пољопривреде, Видојко Панајотовић, захвалио се Министарству за бригу о селу за подршку овој манифестацији.

-Прошле године је била оваква манифестација у Дојкинцима, било је врло добро организовано, сада овде у Малом Јовановцу. И овде је пуно људи, што ми је посебно драго. Морамо да урадимо нешто да оживимо и овај део Пирота. Сви ми причамо о селу, а у ствари врло мало улажемо у овакве манифестације. Мислим да је ово веома добра манифестација и још једном се захваљујем Министарству за бригу о селу на подршци. Следеће године ћемо поново конкурисати  и да ће неко друго село добити овакву манифестацију-казао је Панајотовић.

Братислав Ковачевић, који са својом породицом годинама производи пчелиње производе каже за ПВ да је веома значајно то што постоје манифестација попут ове где пољопривредни произвођачи могу да представе своје производе. 

Извор: Пиротске вести

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine