Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Градоначелник Пирота мр Владан Васић данас је са директором Водовода Зораном Николићем обишао школу у Крупцу, велелепни објекат са потпуно реновираним, феноменалним игралиштем, које се налази у прелепом амбијенту. Васић је истакао да су представници Градске управе обишли све школе у граду и све сеоске школе пред почетак нове школске године и додао да је у Крупцу много тога урађено да услови за ђаке буду што је могуће бољи.

-Школа има шездесетак ђака, двадесетак наставника и помоћног особља овде ради, али нажалост, немају ђака првака. У сеоским школама ове године 27 ђака је кренуло у први разред, 29 ђака првака је више ове године него прошле године на нивоу Града, што је добра вест. Добра вест конкретно за школу у Крупцу је што ће овде почети да ради једна мала група деце у оквиру предшколске наставе, ПУ “Чика Јова Змај”, па се надам да ћемо у следећој години имати ђаке прваке-казао је Васић.

Васић је истакао да је Град снажно подржао Крупац, да се врло успешно организује јагњијада, игралиште у школи је асфалтирано, урађена је расвета, сређена инфраструктура, асфалитирани су многи сокаци, улице, урађена канализација.  

Извор: Пиротске вести

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine