Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Поводом обележавања стогодишњице Кеја предузимају се бројне активности како би овај део града, који важи за једна од најлепших у Србији, постао још лепши и још уређенији. У наредне две до три недеље биће завршени радови на урењу инфраструктуре на Кеју, као и комплетно сређивање дрвореда.

Градски већник, Бојан Ранђеловић, каже да су радници Комуналца  већ орезали дрвеће са десне стране од Големог моста до Другог ринга  узводно  а наредних дана биће орезане гране и са леве стране Кеја.

Офарбане  су и замењене  поломљене  корпе за отпатке. Радило се и на уређењу калдрме односно пешачке стазе  на Кеју, замењене су поломљене и дотрајале коцке од Големог моста до Другог ринга.

Ранђеловић је најавио велику акцију “Очистимо свет, очистимо наш Кеј”  која ће бити организована средином септембра као део глобалне акције.  “У акцији “Очистимо свет, очистимо наш Кеј” ће поред радника Комуналца учествовати деца, представници Градске управе и волонтери. Биће офарбане клупе и очишћена десна страна Кеја узводно  од Другог ринга према Пољској Ржани  и на тај начин ћемо дати допринос овој глобалној акцији а уједно и допринети да наш Кеј буде још лепши поводом јубилеја” – каже Ранђеловић.

Истовремено са овим пословима обављају се припреме и прави предрачун за  фарбање металне ограде на мосту Газела. Ограда ће бити офарбана и на мосту на  Другом рингу као и бетонски делови овог моста.

По завршетку свих  ових активности на уређењу инфраструктуре, за две до три недеље добићемо нову још лепшу слику Кеја, рекао је градски већник Бојан Ранђеловић.

Извор: Пиротске вести

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine