Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Градоначелник Пирота мр Владан Васић, са замеником градоначелника Милошем Цолићем, данас је обишао радове на реконструкцији зграде Дома културе у селу Гњилан. Овај објекат, веома важан за село, деценијама је био у очајном стању, али, када ускоро радови буду завршени, поново ће постати место окупљања свих генерација мештана села Гњилан.

-Желим да похвалим МЗ Гњилан, заиста је активна, а и фудбалски клуб је доста добро организован. Реновирали смо школу, у вишим деловима насеља где није било канализације, увели смо канализацију. Ове године ће бити асфалтирана улица и према школи и цркви и радиће се доста тога. Данас обилазимо реконструкцију Дома културе, надам се да ће он бити реконструисан у току ове године и бити у функцији. Трудићемо се врло брзо да урадимо пројекат и уређења околног простора, јер ово село заиста заслужује добре услове за живот и да се село увећава. Вредност радова је око три милиона динара, уложићемо још 600.000 динара преко МЗ за унутрашње уређење-казао је градоначелник Васић.
Дејан Цветковић, председник МЗ Гњилан казао је да у овом селу живи преко 2.000 људи, са доста младих људи.
-Намера је да ова зграда буде од користи целом селу, да људи имају где да се окупе, а реновиране су и свлачионице ФК Гњилан тако да цео овај комплекс је од огромног значаја за наше мештане-казао је Цветковић.  

Извор: Пиротске вести

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine