Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Седамнаестог дана пописа становништва пописивачи града Пирота су од предвиђених 26.013 кућних бројева пописали већ 69%. Све протиче без икаквих проблема, грађани одговарају на сва постављена питања и према  оцени Саше Јовановића, начелника Градске управе Пирот, посао ће бити завршен у предвиђеном року, онако како је планирано. На терену су свакодневно 102 пописивача које надгледа 14 инструктора.

Редовно се обилазе и села и територија града и попис за сада протиче без икаквих пролема каже, начнелник Градске управе Пирот, Саша Јовановић. “Ми смо у свакодневном контакту са инструкторима и пописивачима, правимо пресек на дневном нивоу. Од укупно 26.013 кућних бројева завршили смо 17.933 кућна броја односно пописали смо 36.130 лица што је практично 69% завршеног посла. Попис се одвија добром динамиком, процентуално је бољи у граду где је од 11.557 кућних бројева завршено је 8.400 обилазака односно 72,6%.  Остала су удаљена села али до краја октобра завршавамо све планиране активности” – каже Јовановић.

Прелиминарни резултати пописа на територији града Пирота као и на нивоу Републике  биће објављени  до краја новембра а Републички завод за статистику званичне податке објавиће на пролеће 2023. године.    

Извор: Пиротске вести

 

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Joint cross border initiatives for creation of eco frendly region

Унапређење пословне климе у Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Огласна табла

 

Електронско подношење захтева

ПОПИС СТАНОВНИШТВА 2022

ИНФО ЦЕНТАР

ИНФО ЦЕНТАР ПИРОТ
010 305 508

Избори за чланове Савета месних заједница 2022

ГРАДСКА ИЗБОРНА КОМИСИЈА

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine