Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Др Емилија Поповић на данашњем, петом по реду у овој години, заседању Градске скупштине, великом већином гласова одборника, изабрана је за нову заменицу председнице Градске скупштине. Др Емилија Поповић последњих година врло успешно руководи Академијом техничких и васпитачких струковних студија у Пироту, некадашњом Педагошком академијом, а како је нагласила, именовање на врло значајну функцију за њу представља нови изазов.

-Ово је један велики изазов за мене. Ја бих се захвалила градоначелнику и председници скупштине на предлогу и свим одборницима који су баш мени указали поверење. Даћу максимум од себе да оправдам поверење које сам добила и да дам максимални допринос у развоју града. Биће ми задовољство да будем сарадница председнице Скупштине града која седнице води веома успешно, тако да се надам да ћемо и надаље, сви ми који седимо овде, својим конструктивним идејама, долазити до најбољих решења за развој нашег града-казала је Поповићева.

Др Милена Димитријевић, председница Градског парламента изјавила је по завршетку данашњег заседања да је ово била пета по реду радна седница у овој години.

-Још једна ефикасна седница. Углавном су биле на дневном реду урбанистичке теме, стамбено комуналне теме, врло значајне имајући у виду да ћемо имати паузу до септембра месеца када ће бити наредна седница-казала је председница Димитријевић.  

Извор: Пиротске вести

 

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Joint cross border initiatives for creation of eco frendly region

Унапређење пословне климе у Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Огласна табла

 

Електронско подношење захтева

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine