Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Град Пирот ће током наредне године од државе добити чак 20 милиона евра за реализацију две велике инвестиције – изградњу пречишћавача отпадних вода вредног 15 милиона евра, као и изградњу новог тела Регионалне депоније и изградњу компостане, што је вредно укупно пет милиона евра, казао је данас Пиротским вестима градоначелник Пирота мр Владан Васић.

-Пре пар дана смо могли да видимо председника Александра Вучића како је на две карте показивао огромне инвестиције које ће се реализовати наредне године широм Србије. На обе мапе се могао видети и Пирот, на једној са постројењем за пречишћавање отпадних вода вредним 15 милиона евра, што је такорећи комплетан годишњи буџет Пирота, а на другој да ће се обезбедити новац за изградњу другог тела Регионалне депоније и врло је могуће да ће бити новца и за компостану – укупно за унапређење система прикупљања и третмана отпада – 5 милиона евра. То је огромна помоћ државе која превазилази комплетан годишњи буџет Града Пирота-казао је градоначелник Васић.   

Извор: Пиротске вести

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Joint cross border initiatives for creation of eco frendly region

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Унапређење пословне климе у Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine