Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Првобитна намера била је да урадимо видео запис, или видео вест о радовима на Отвореном пливачком комплексу, јер је нашу пажњу привукла бројна, до сада у Пироту невиђена, механизација на једном месту. Да је слика, заиста, невероватна сведочи податак да се бетон довози из Ниша и грађевинских база из Пирота са 25 камиона миксера, а 3 пумпе изручују бетон на импозантну челичну арматуру дна базена. Управо је то разлог што је и, градоначелник Пирота, Владан Васић, са својим сарадницима, без позивања медија, дошао да обиђе и погледа бетонирање дна базена, радове које треба урадити у једном дану, без прекида. Искористили смо прилику и замолили градоначелника Васића за краћу изјаву. Он каже да је, управо, повод његовог доласка то што се данас изводе импозантни, несвакидашњи, радови, најважнији од свих на овом објекту.

Припремни радови су трајали неколико дана, а рано изјутра почело је бетонирање које мора да се заврши до вечерњих сати. Пре двадесетак дана положен је камен темељац и до сада је много урађено, каже Васић. Урађена је основна плоча, хидроизолација, постављена арматура и почело је “изливање” бетонске плоче дна базена.

Извор: Пиротске вести

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Joint cross border initiatives for creation of eco frendly region

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Унапређење пословне климе у Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Огласна табла

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine