Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Данас је одржана конференција за новинаре Тима за вакцинацију Градске управе Пирот, на којој су чланови Тима обавестили јавност да је је због повећаног броја грађана који се јављају за ревакцинацију, као и наставка вакцинације првом дозом, отворен нови пункт за вакцинацију у Техничкој школи, тачније у фискултурној сали ове школе. 

Милош Цолић, заменик градоначелника Пирота, том приликом је истакао да је на седници Градског штаба ова одлука донета у складу са препорукама струке, и да је сала Техничке школе изабрана за нови вакцинални пункт  јер испуњава све прописане услове за спровођење имунизације становништва.

Битно је напомениту да грађани који треба да приме другу дозу вакцине, односно да се ревакцинишу, о термину вакцинације и броју пункта на Затвореном базену на којем треба да се јаве, ове информације добијају из Кол центра Градске управе, односно позивом волонтера. За прву дозу грађани добијају СМС поруку односно мејл из Министарства за државну управу, рекла је др Милена Димитријевић, члан Тима за вакцинацију.

И на Затвореном базену као и у Техничкој школи ради 6 екипа лекара и медицинског особља, истакао је Бојан Ранђеловић, члан Тима за опште послове. 

Због већег броја грађана који треба да приме другу дозу вакцине пунктови на Затвореном базену биће отворени до 19 часова, док ће се вакцинација првом дозом у Техничкој школи организовати до 15 часова. С обзиром да се инструкције мењају данас за сутра, тако и организујемо посао, истакла је др Димитријевић. Ревакцинације ће бити у суботу, али још увек немају информације да ли ће екипе радити и за државни празник.  

Извор: Плусонлине

 

Унапређење пословне климе у Србији

Израда плана развоја Града Пирота за период 2021. - 2028. године

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine