Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Данас је завршена пета по реду Ткачка колонија у Дојкинцима на Старој планини у  којој је учествовало десет жена из Панчева, Сремске Митровице, Беле Паланке, Лознице, Београда и Сомбора, а учешћем супруге амбасадора САД у Србији, Ен Годфри која је Иркиња, колонија је добила и међународни карактер.

Све учеснице су успешно савладале задатак и исткале комаде са мотивом совре. Сертификати и признања за учеснице додељени су у присуству амбасадора Аргентине који је са супругом дошао да посети Пирот и обиђе ткачку колонију. Признања стручне комисије додељена су Олги Жолнаи Јокановић из Панчева и Јелени Аларгић из Сремске Митровице, за најбоље технички изведен рад односно колористичку иновативност. Треће признање за изузетну вештину исказану током колоније, више него заслужено отишло је у руке супруге амбасадора САД која је за само неколико дана савладала основе клечане технике и успела да изатка своју совру у колонији. Ткаље и гости одлазе са Старе планине, намерни да јој се као туристи што пре врате.

Извор: Пиротске вести

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Унапређење пословне климе у Србији

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine