Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Традиционална, пета, Ткачка колонија на Старој планини почиње данас и трајаће до 7. августа. Иако је време одржавања углавном почетком јула, ове године због епидемиолошке ситуације почетак је више пута одлаган, а за разлику од ранијих година овог пута биће и мање гостију и ткаља.

Колонија традиционално окупља жене које се широм Србије баве израдом рукотворина, као и стране дипломате, званичнике државних институција, представнике привреде и медија, који пружају подршку незапосленим женама из руралних крајева да кроз домаћу радиност обезбеде себи трајно запослење и стабилан извор прихода.

Милица Голубовић, помоћник градоначелника за ванпривреду у изјави за Портал Плус онлине каже да и ове године Ткачку колонију организује Град Пирот у сарадњи са амбасадама Сједињених америчких држава и Канаде, НАЛЕД-ом и Задругом "Дамско срце". Амбасадорка Канаде посетиће колонију, а најављен је и долазак амбасадора Аргентине.

Ткачка колонија је јединствена иницијатива за очување и промоцију ткалачке уметности као једног од најистакнутијих традиционалних заната Србије.

Извор: Плусонлине

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Унапређење пословне климе у Србији

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine