Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Упркос епидемији корона вируса и чињеници да су готово све институције отежано функционисале, Град Пирот је прошле недеље исплатио једнократну новчану помоћ у износу од 7.000 до 40.000 динара за укупно 202 студента. Износ новчане помоћи зависио је од категорије којој студенти који су аплицирали припадају. Укупно је за ове намене из градског буџета издвојено 2.9 милиона динара, што је готово дупло више новца у односу на прошлогодишња издвајања за ове намене,  изјавио је градоначелник Пирота мр Владан Васић.

У периоду од 2012. до 2020. године, за ове намене, односно за помоћ студентима, Град Пирот је издвојио укупно преко 34 милиона динара, саопштио је градоначелник Васић.


Градоначелник Васић

Због епидемије корона вируса која је још увек на снази, неће бити уприличени традиционални пријеми и подела стипендија и уговора о једнократној новчаној помоћи, али је тај посао већ завршен без окупљања и у складу са свим правилима које налаже ситуација са епидемијом Цовид19.

Извор: Пиротске вести

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Унапређење пословне климе у Србији

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine