Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Градоначелник Пирота Владан Васић данас је са сарадницима обишао радове на асфалтирању Добродолске улице у насељу Ђерам. Васић је истакао да је у питању велика улица која спаја насеља Прчевац и Ђерам, а овом приликом асфалтиран је део у насељу Ђерам, дужине 260 метара. Урађена је водоводна и канализациона мрежа, а вредност радова је преко девет милиона динара.

За део улице који пролази кроз Прчевац урадиће пројекат потпуне реконструкције, а ако не стигну ове, онда ће то бити урађено наредне грађевинске сезоне, најавио је Васић. Славиша Свиларов, директор Јавног предузећа за планирање и уређивање грађевинског земљишта, додао је да у насељима Ђерам и Прчевац има још улица које су у лошем стању и у предстојећем периоду очекују да то буде урађено.
Планови за ову грађевинску сезону су, према речима Славише Свиларова, обимни, али је реализација успорена због ванредног стања. Свиларов очекује да не буде последица по грађевинску сезону.

Извор: Плусонлине

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Унапређење пословне климе у Србији

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine