Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Пиротски привредници донирали су Општој болници Пирот два дезинфекциона тунела великог капацитета који су данас инсталирани и пуштени у рад на оба улаза у комплекс Опште болнице Пирот. Вредност донације је 1.1 милион динара.

Градоначелник Пирота мр Владан Васић казао је уз речи захвалности привредницима и  компанијама које су учествовале у акцији, да ће, уколико се овакви тунели покажу добро, набавити додатна количина дезинфекционих тунела који би могли да се инсталирају на улазима у вртиће, школе и свуда где је то неопходно, а на основу процена струке.

-Вредност ова два тунела је 1.1 милион динара и ово је још једна врста солидарности. Ја желим да се захвалим свима, од малих донатора који су донирали неколико одбора, до великих компанија које су донирале значајна средства. Ми из локалне самоуправе смо увек ту, ниједан запослени није остао без заштите, ниједан угрожени наш суграђанин није остао без хране, али морамо сви што је могуће више да будемо солидарни-казао је Васић.

Директор Опште болнице Пирот др Горан Петровић казао је да је ово највећа донација привредника од почетка епидемије, што је гест за сваку похвалу.

-Добили смо тунеле чији је капацитет 150 особа на сат времена, потрошна дезинфекционог средства је 15 литара са резервоаром од 300 литара. Карактеристика је да могу да се користе разна дезинфекциона средства. Ми се налазимо на репу епидемије. Општу болницу је до сада прошло педесетак људи због клиничке слике сличне грипу и људи који су били позитивни на ЦОВИД19-казао је директор Петровић.

Један од донатора, власник компаније Кенгур, Бранимир Живковић казао је да је намера великог броја компанија које су учествовале у акцији да се заштите лекари и особље пиротске болнице и њихове породице, како би сви они могли да брину и лече нас и наше породице, поручио је Живковић.

Изор: Пиротске вести

 

План детаљне регулације „Пословна инфраструктура - део логистичког центра“ - Пирот

Tender Dossier - DOWNLOAD

Corrigendum No.1

Question and answers

Унапређење пословне климе у Србији

Tender Dossier - DOWNLOAD

Opis projekta

 

Огласна табла

 

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine